Van egy blogom.

Rólam

rl_juditHelló! Rákász-Losonczy Judit vagyok, csillámos ruhadarabok és furcsa ékszerek megszállott gyűjtője, önjelölt borsznob és lelkes utazó. És persze blogger.

A Tízdolog egyik alapítójaként és közösségi média tanácsadóként rengeteget tanultam és tanulok folyamatosan – gyakran a saját káromon – a blogok működéséről, vívtam véres harcokat szponzorált tartalmak mellett és ellen, és máig sikongatva köszöntök minden futárt, aki repiajándékkal érkezik. Amikor nem 10-es listákat írok, akkor Facebookos márkaoldalak tartalmait készítem, hirdetési kampányokat menedzselek, honlapok és más webes projektek elkészülésében segítek. 

A Tízdolog indulásakor sokáig voltak olyan homályos területek, amikről szívesen olvastam volna, és tízdolgos szerzőtársaim nevében is mondhatom: szuper lett volna, ha valaki már az elején segít megfejteni, hogyan kell befűzni egy Analytics-kódot, vagy megnyugtat, amikor már munkásságunk 3. hónapjában járunk, és még mindig nem dől a pénz. Hát ezért blogolok én a blogolásról.

Amiben szívesen segítek, vagy szívesen összehozlak valakivel, aki ért hozzá:

  • Technikai kérdések – “hogyan lehetne a blogom oldalsávjába kirakni az Instagramot?”, “mi az a Google Analytics?”, “szétcsúszott a fejléc a blogomon, mi a teendő?”
  • Blogos kérdések – “van 700 látogatóm minden nap, mit csináljak velük?”, “szeretnék nyereményjátékokat szervezni, kihez forduljak?”
  • Facebookos kérdések – “miért csak 100 ember látja a posztjaimat, ha van már 1000 rajongóm?” “mennyibe kerül egy hirdetés?”

Írj nyugodtan a Facebookon, kommentben bármelyik poszt alatt, vagy e-mailben is kérdezhetsz!

Ha pedig akarsz még kíváncsiskodni csak úgy, itt az Instagramom:)

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!